alla kategorier
EN

Skillnaden mellan avstämbar DWDM-sändtagare och fast våglängd DWDM-sändtagare

Publiceringstid: 2021-09-22 Visningar: 17

Våglängden för 10G SFP+ DWDM optisk sändtagare är fast, medan 10G SFP+ DWDM avstämbar optisk sändtagare kan konfigureras för att mata ut olika DWDM -våglängder. Den våglängd som kan ställas in optiskt sändtagares har egenskaperna hos flexibelt urval av arbetsvåglängder, som används i optisk fiberkommunikation våglängdsmultiplexering. Systemet, optisk add/drop-multiplexer och optisk cross-connect, optisk omkopplingsutrustning, reservdelar för ljuskällor och andra applikationer har stort praktiskt värde. Våglängd avstämbar 10G SFP+ DWDM optisk sändtagares är dyrare än 10G SFP+ DWDM optiska moduler, men de är också mer flexibla i användning.

 

Hur man uppnår effektiv delning och multiplexering av grundläggande resurser i kantåtkomstskiktet är en nätverksförmåga och konkurrenskraft som operatörer behöver bygga för att uppnå snabb och effektiv åtkomst till olika tjänster och gå mot heloptiska tjänster. I alla optiska nätverk har avstämbara DWDM-lasrar enorma applikationsmöjligheter i kommunikationsnätverk och har använts i stor utsträckning i konvergensnät i huvudstäder och storstäder. Praktiken har visat att nätverksbyggande och drift och underhåll kan förenklas avsevärt.

 

Skyward Telecom 10G DWDM SFP+ inställbar optisk sändtagare har ett överföringsavstånd på 80 km och stöder 50 Hz och 100 Hz. 50HZ 10G DWDM SFP+ avstämbar optisk sändtagare kan stödja 89 kanaler (C17-C61), och 100HZ 10G DWDM SFP+ Tunable är justerbar. Kanalområdet som stöds av det optiska sändtagare är C17-C61.