alla kategorier
EN

Om Oss

                       

Skyward Telecom grundades 2009 och sedan dess har vi varit ledande när det gäller att erbjuda nya och andra telekomnät och datorhårdvara och tillgångshanteringstjänster till tusentals kunder över hela världen.

                               

Vi säljer ett brett utbud av nya och begagnade trådlösa nätverk och datorutrustning för flera OEM-tillverkare, inklusive Cisco, Ericsson, Nokia, HP, DELL, HUAWEI. Dessa inkluderar växlingslösningar, routrar, SFP, radio, fiber- och koaxialkablar, anpassade rack- och BTS -konfigurationer, strömförsörjningar, antenner och RF -komponenter. Våra produkter har sålts till kunder i över 80 länder och har en beprövad historia av att förlänga Capex -budgetar och minska driftskostnaderna för alla våra kunder.

Warehouse

ws1
ws2
ws3
ws4
ws5
ws6
ws7
ws8
ws9
ws10

Vanliga frågor

 • Hur lång tid tar frakten?

  Efter att dina produkter har skickats kan det ta 3 till 4 arbetsdagar att leverera dem till dig. Alla angivna leveransdatum är dock endast uppskattningar och kan ändras beroende på ett antal faktorer, inklusive men inte begränsat till, väderförhållanden, internationella tullförfaranden, lokala kurirer och leveransföretag, etc.
 • Om jag behöver en produkt snarast, kan du tillhandahålla snabb leverans?

  Vi erbjuder olika leveransmetoder med olika leveranstider och priser. Om du behöver en produkt snarast kan du välja de fraktmetoder som kan ge det tidigaste leveransdatumet.
 • Hur kan jag kontrollera statusen för min order?

  Vi kommer att uppdatera spårningsnumret och saatus till dig när din beställning skickats ut.
 • Vilka betalningsmetoder stöds på Skyward Telecom?

  Vi accepterar Paypal, kreditkort.
 • Jag kan inte hitta den produkt jag behöver på webbplatsen. Kan det fortfarande köpas via Skayward Telecom?

  Absolut. Som en välkänd tillverkare och leverantör av fiberoptiska produkter finns många av våra produkter inte listade på webbplatsen. Kontakta oss! De kan hjälpa dig att hitta den produkt du behöver.
 • Kommer någon skatt eller tariff att debiteras för min beställning?

  Du måste betala den eventuella tull- eller importavgift som orsakas av tullklarering.